Kom proberen

Kriebelt het ook zo om eens te komen badmintonnen?
We heten je van harte welkom om te komen proberen. 


Wil je komen aansluiten bij onze jeugd? Kom dan gerust eens langs op zaterdag tijdens onze jeugdtraining (9u starten onze -13 jarigen, 11u starten onze -19 jarigen) in Sportoase Elshout (sporthal tegenover het zwembad).  Je  kan 2x gratis komen proberen alvorens we vragen of je lid wil worden. Een racket kan geleend worden ter plaatse, dus je hoeft enkel sportieve kledij mee te nemen en water voor tijdens de pauze. Wij voorzien een gezond pauzesnackje voor onze jeugdleden!


Voor  volwassenen  liggen de probeermomenten op  maandag en donderdag van 20u tot 23u in Sportoase Elshout (sporthal tegenover het zwembad). Ook hier kan een racket geleend worden en moet je dus enkel sportieve kledij en water meenemen. Het is vrij spel, dus iedereen komt en gaat wanneer men wil. Je speelt willekeurig met de aanwezige mensen, maar we zullen je in het begin opvangen en wegwijs maken.
Ook voor volwassenen kan je 2x komen proberen. We vragen per proefavond telkens 5,00 euro (dit in het licht van onder meer de verzekering en verbruik van de shuttles). Deze bijdragen kunnen later in mindering gebracht worden van het lidgeld als je dat seizoen lid zou worden.
Voor nieuwe leden is er ook de mogelijkheid tot gratis initiatielessen. Deze worden meestal aan het begin van het seizoen (september- oktober) en het begin van het jaar (januari - februari) georganiseerd, maar kunnen uiteraard ook op aanvraag tijdens het seizoen.


Na het spelen kan je nog iets blijven drinken in de cafetaria als je daar zin in hebt.

Spring dus gewoon binnen op een speelavond als je graag eens komt proeven van de sfeer in de club. Als je even op voorhand verwittigt (via de contacteer ons -knop), stemmen wij alvast even af wie er aanwezig is om je wegwijs te maken. 

Tot binnenkort!