Brasschaatse Badminton Club

Welkom

De Brasschaatse Badminton Club is een club waar onze leden op meerdere momenten in de week samen komen met maar één doel: badmintonnen! 

Ik kies voor... badminton!

Badminton is een sociale sport en we verwelkomen dan ook iedereen binnen onze club. Dit begint al van bij de jeugd. Een heel jaar door kunnen kinderen vanaf 5 jaar bij ons de spelvreugde van badminton beleven. Dit op een speelse, doch badmintongerichte manier. We zetten veel in op badmintonopleidingen voor onze trainers. Dit komt dan ook tot uiting in de trainingen van onze jeugd!

Voor de (recreatieve en competitieve) volwassen spelers, hebben we elke maandag en donderdag vrije speelavonden (telkens van 20u tot 23u).

Op zonda zondag worden de competitie-ontmoetingen gespeeld. 

Voor elk type speler: jeugd, recreatief of (gevorderde) competitiespeler, proberen we een aangepaste training te voorzien.

Naast het sportieve gedeelte, hecht onze club ook zeer veel belang aan activiteiten naast het veld. We zouden geen echte vlamingen zijn, mocht er geen Bourgondisch leven op nagehouden worden! Zowel de après-sport als diverse feestelijkheden vrolijken de boel nog eens extra op.  Dit kan enkel door onze talloze vrijwilligers die er elk evenement weer staan!

Inschrijven nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van wat er reilt en zeilt binnen onze club en van onze activiteiten, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Sponsors

Onze dank gaat uit naar al onze sponsors.  Wil je zelf ook sponsor worden? 

Neem dan contact op met onze verantwoordelijke

Privacy

Hier vindt u onze privacyverklaring (24/05/2018)