We verwelkomen je graag terug

Beste leden,

Na flink wat overleg met Sportoase en Badminton Vlaanderen, zijn we er in geslaagd om een opstartprocedure voor onze club op poten te krijgen. We verwelkomen jullie dus met alle plezier terug op het veld vanaf maandag 8juni!

Een badmintonavond zal er weliswaar anders uitzien als voorheen.
Badminton Vlaanderen heeft de richtlijnen, en meer praktische tips om het speelmoment voor, tijdens en na vlot te laten verlopen, samengevat in een overzichtelijk document. Dit kan je hier terugvinden. Lees dit zeker even door!
Voor ons houdt dit voornamelijk in:

We dienen ten alle tijde rekening te houden met de social distancing op en rond het veld. We dienen ook rekening te houden met een maximale bezetting van 20 personen. Hierdoor splitsen we een speelavond op in 2 tijdssloten, 1 van 20u tot 21u30 en 1 van 21u30 tot 23u.
Om de social distancing tijdens het spelen te garanderen, kunnen er alleen maar enkel wedstrijden gespeeld worden. Dubbelspel kan enkel toegelaten worden voor -12 jarigen en personen uit dezelfde (gezins)bubbel.

Om dit in goede banen te leiden, zal je je moeten inschrijven in 1 van de 4 tijdssloten per week in ons inschrijvingsformulier dat je hier kan terugvinden.
Vul dit formulier zeker op tijd in, want de plaatsen zijn beperkt!
Indien je toch niet kan komen op een aangeduid tijdstip, willen we vragen om dit ook in de Doodle aan te geven, zodat uw plek terug vrij komt.

Ook in de sporthal zelf zullen er maatregelen van kracht zijn. Zo zal je bij het betreden van de sporthal je handen moeten ontsmetten en de aangebrachte pijlen volgen. Deze zullen je rechtstreeks naar de zaal leiden, aangezien
de kleedkamers (en douches) niet toegankelijk zijn. Kom dus in tenue naar de sporthal! In de zaal zullen wachtplaatsen aangebracht zijn.
We hebben besloten de PR ruimte (momenteel) niet te openen in deze aanvangsfase waardoor je na je tijdsslot via de aangebrachte pijlen de sporthal rechtstreeks dient te verlaten.

Als laatste zouden we ook even de aandacht willen vestigen op onze algemene ledenvergadering. Deze waren we genoodzaakt te verplaatsen naar augustus. Je mag hiervoor tegen dan nog een uitnodiging verwachten.

Hopelijk tot snel,

Het bestuur