Praktische informatie

Welkom (terug) bij Brasschaatse Badminton Club!

De jeugdwerking van BBC wil streven naar ontplooiingskansen voor zowel de prestatiegerichte alsook voor de recreatieve speler. De jeugdige sporter wordt door gediplomeerde en geëngageerde trainers gestimuleerd en begeleid om zijn/haar sportieve vaardigheden zo goed mogelijk verder te ontwikkelen. De trainingen zijn aangepast aan de leeftijd, individueel ritme en mogelijkheden. De eventuele vooruitgang zal natuurlijk mee afhankelijk zijn van de inzet van de speler en de betrokkenheid van de ouder(s). Naast sportieve prestaties hecht de jeugdwerking veel belang aan het spelplezier, de groepssfeer en het contact met de trainers .

Wil je graag komen proberen badmintonnen? Stuur een mailtje naar onze jeugdcoördinator met de vraag wanneer dit het beste past. Je kan eerst 2x proberen om te zien of het je ligt of niet. Daarna vragen we je lid te worden.

We doen intussen al verschillende jaren mee met 1 of meerdere ploegen aan de provinciale jeugdcompetitie. Het succes sterkt ons in het geloof dat de kwaliteit van onze spelers onderschat wordt.
Jeugd die geïnteresseerd is om ook hieraan deel te nemen of willen instappen in het volwassencircuit kunnen contact opnemen met Mieke, Cara of één van de trainers! Het is in ieder geval een sterke leerschool die het plezier in badminton in sterke mate positief beïnvloed! Ploegen bestaan uit (minimum) 3 spelers en spelen in een eigen leeftijdscategorie.

Nieuwtjes

De laatste nieuwtjes / aanpassingen omtrent de jeugdkalender / trainingen kan je hier terugvinden.

Trainingen

Bekijk de algemene trainingsdagen
Bekijk de eerstvolgende trainingsdagen

5-Clubs toernooi

Een sportieve ontmoeting tussen 5 clubs in Provincie Antwerpen om op een laagdrempelige manier kennis te maken met een (jeugd)tornooi. Dit zijn geen officiële tornooien; eerder vriendschappelijke wedstrijden om de sfeer op en naast het veld op te snuiven.
De data voor dit jaar kan je hier alvast terugvinden.
Je kan voor heel het jaar inschrijven maar ook keer per keer.
Voor verdere info en inschrijvingen kan je steeds bij Cara (trainster) terecht. Je kan ook rechtstreeks hier inschrijven.

Jeugdtoernooi

Elk jaar organiseren we een superleuk jeugdtoernooi waar iedereen op uitgenodigd is! Meer informatie kan je op het gepaste tijdstip telkens op de website vinden alsook in onze nieuwsbrieven!

Lidgelden

Bekijk de lidgelden

Enkele afspraken

Kan je door omstandigheden niet aanwezig zijn op de training, gelieve dan Mieke op voorhand te verwittigen. Dit is van belang voor de trainers hun planning.
Dit kan ook via GSM : 0497/87.20.33

Ook vragen wij even om ons intern jeugdreglement en gedragscode even na te lezen en toe te passen tijdens de trainingen.

Zit je met vragen, opmerkingen en voorstellen in verband met de jeugdwerking, aarzel dan niet, je kan steeds terecht bij de jeugdcoördinator.